نوشته شده توسط: الهه ناز
محسن بهرامی تجربه اجرا در برنامه «رادیو هفت» و شبکه آموزش صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران را دارد. محسن بهرامی در سال 1389 موفق به دریافت تندیس هنرپیشه اول مرد در بخش نمایش رادیو از سیزدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی شد.
چکیده ای از بیوگرافی محسن بهرامی
نام: محسن بهرامی
زادروز: 5 فروردین 1361
محل تولد: تهران
ملیت: ایرانی
پیشه: هنرپیشه، مجری، صداپیشه
سالهای فعالیت: 1375 تا کنون
بیوگرافی محسن بهرامی
محسن بهرامی (متولد 5 فروردین ماه 1361 در تهران) بازیگر، مجری و صداپیشه ایرانی است. محسن بهرامی فارغ التحصیل مدرسه عالی بازیگری در حوزه هنری میباشد و فعالیت خویش را در سال 1375 با مجموعه تلویزیونی« رد پای دوست» شروع کرد منتها فعالیت حرفه ای وی با بازی در نمایش« از دست رفته» به کارگردانی فرهاد اصلانی در سال 1380 آغاز شد.
محسن بهرامی متاهل است و چند سالی می شود که با یک خانم گوینده رادیو ازدواج نموده است و گاهی با هم برنامه ای را اجرا می کنند.
محسن بهرامی و همسرش
محسن بهرامی و بازی در تئاتر
محسن بهرامی مانند بسیاری از بازیگران سینما و تلویزیون کارش را از تئاتر آغاز کرد و چند سالی است درگیر بازی در نمایش های رادیویی شده است. حضور در رادیو سبب شد از بازی در تئاتر و تا حدی سینما و تلویزیون دور شود. به گفته محسن بهرامی؛ بااین که رادیو رسانه ارزشمندی است؛ ولی اتفاقی که در بازی تئاتر رخ می دهد هرگز در رادیو رخ نمی دهد که با مخاطب مواجه عینی و نزدیکی داشته باشید. یک هنرپیشه تئاتر همواره به لحاظ فیزیکی و هم به لحاظ بازی همیشه باید در صحنه آماده باشد و می تواند اشتباهاتش را روتوش کند. در تصویر هم به اندازه قابی که کارگردان از شما مد نظر دارد تصویر هنرپیشه فیلمبرداری می شود. در تئاتر شما باید کامل و عاریاز نقص باشید.
محسن بهرامی تا به حال در سریال هایی مانند« روشنایی های شهر» به کارگردانی مسعود کرامتی،« بی گناهان» به کارگردانی احمد امینی،« شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» به کارگردانی احمد معظمی،« نوار زرد» به کارگردانی پوریا آذربایجانی، سریال« پازل» و« نجوا» به کارگردانی ابراهیم شیبانی و شاهرگ به کارگردانی سیدجلال اشکذری به ایفای نقش پرداخته و علاوه بر آن در تله فیلم هایی مانند« در میان سایه ها» به کارگردانی مسعود کرامتی و« حکمت پنهان» به کارگردانی مجید تربتی حضور پیدا کرده است.
نظر محسن بهرامی درباره بازیگری در رادیو
بازیگری رادیو خصوصیتی دارد که اصلاً با میزان دیده شدن هنرپیشه در تلویزیون قابل قیاس نیست. یک عشق غریبی است هنگامی که شما نخستین بار پشت میکروفن رادیو قرار میگیرید و نقشی را ایفا می کنید دیگر نمی توانید آن میکروفن، حس و جایگاه تان را رها کنید. این حس نسبت به رادیو در بسیاری از پیشکسوت ها و فعالان قدیمی تر رادیو هم دیده می شود که نمی توانند رادیو را ترک کنند.
مخاطب رادیو در این سال ها کمتر شده است و نمی دانم این مساله از کجا ناشی می شود. شاید کم تر شدن مخاطب نمایش های رادیویی به علت تولیدات تلویزیونی باشد و این که مردم ترجیح میدهند بیشتر سریال ببینند تا نمایش رادیویی بشنوند.
گردآوری: بخش بازیگران بیتوته